Yıldırım Sanayici ve İşadamları Derneği (YILSİAD) genel kurulunda Feridun Özyüksel tekrar başkanlığa seçildi.

Yıldırım Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Feridun Özyüksel, yapılan genel kurulda güven tazeledi. 80 delegenin hepsinin oyunu alan Özyüksel tekrar başkanlığa seçilirken, genel Kurula AK Parti Bursa milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Bedrettin Yıldırım, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Yıldırım Belediye Başkan Vekili Ali Ergün ve çok sayıda davetli katıldı.

Dernek olarak sanayileşmenin hızla arttığı Yıldırım bölgesinde iş adamları ile bir masa etrafında toplandıklarını ifade eden Özyüksel, “Her zaman Yıldırım’a daha iyi nasıl hizmet edebiliriz diye düşünüyoruz. Projelerin hayata geçirilmesi adına Ylıdırım’ı yöneten bütün dinamiklerin birlikteliğini sağlamalıyız. Bu dinamiklerle 5 yıldır bekleyen sağlık kompleksi, adliye sarayı ve diğer yatırımları çözüme kavuşturmak için birlikte hareket etmeyi hedefliyoruz” dedi.

Milletvekilleri Hakan Çavuşoğlu ve Bedrettin Yıldırım ise, “Yıldırım’da istikrar sürecektir. Çünkü geçmiş dönemde başkanlık yapmış olan Feridun Özyüksel tek liste ile girilen seçimleri alnının akı ile tamamlayacaktır. Eğer demokrasi olursa oradaki yatırım zenginliği de farklı bir anlam taşıyor. Yıldırım’da bir yer yapmak için ilk önce bir yeri yıkmak gerekiyor. Bunun da takdir ederseniz ki maliyeti yüksek. Kim ki oturduğu koltuktan nemalanarak yetkisini keyfi kullanırsa onun gereğini AK Parti olarak yapacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde YILSİAD Başkanı Feridun Özyüksel 3 yıllığına başkanlığa seçildi.