Bursa’ya her gün yeni eserler kazandırdıklarını ifade eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Mudanya Göynüklü Mahallesi’nde yaptırılan Üçer Camii’nin açılışını gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 2 yıl önce inşaat çalışmalarını gördükleri caminin ibadete açılmasından dolayı mutluluk duyduğunu söyleyerek, “Güzel bir eser, Göynüklü’ye kazandırıldı. Bu dünyada eser bırakmak herkese nasip olmuyor. Göynüklü’de 3. olan camii Üçer ailesinin katkılarıyla bölgeye kazandırıldı” dedi.

Bursa’nın hızla geliştiğini anlatan Başkan Altepe, “Bursa’da her gün yeni eserlerin açılışlarını yapıyoruz, kentimiz de hızlı bir şekilde kabuk değiştiriyor. Bu hizmetleri yaparken hayırsever işadamlarının da desteğini almak sevindiriyor. Bursa bu konuda da öncü” diye konuştu.

Caminin yapımına katkı koyan Şerafettin ve Nizamettin Üçer’i de tebrik eden Başkan Altepe, Bursa’nın tarih başkenti unvanını koruduğuna dikkati çekerek, kentin tüm coğrafyalara da sahip çıktığını vurguladı. Hayırsever iş adamlarıyla birlikte sadece Balkanlarda restore edilen camii sayısının 45’i geçtiğini ifade eden Başkan Altepe, “Değişik ülkelerde de 10’un üzerinde şantiyemiz var. Bu Bursa’nın güzelliğini göstergesidir. Gerçekten şanslı insanlarız, böyle güzel bir ecdada ve millete sahibiz” şeklinde konuştu.

Mudanya İlçe Müftüsü Ömer Faruk Kesimoğlu ise, Büyükşehir Belediyesi tarafından caminin çevre düzenlemesinin yapıldığını kaydederek Göynüklü’ye desteklerinden dolayı Başkan Altepe’ye teşekkür plaketi verdi.

Dualarla açılışı yapılan camide Cuma namazının kılınmasının ardından vatandaşlara yemek ikramı yapıldı.