Bursa Emniyet Müdürlüğü, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları dolayısıyla bazı caddelerde trafiğin bir süre kapalı olacağını açıkladı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Cumhuriyet’in 91. yılı münasebetiyle 28 Ekim 2014 tarihinde 19.00’da yapılacak fener alayı Tophane Kavşağı’nda başlayacak. Daha sonra Çakırhamam Kavşağı’nda devam edecek olan alay, Atatürk Caddesi Atatürk Heykeli’nin önünde son bulacak. 29 Ekim 2014 tarihinde Atatürk Caddesinde yapılacak kutlama programı süresince Yeşil Şenöz Lambalar- Gökdere İstikametinden- Meydancık-Setbaşı İstikameti-İnönü Caddesi iniş-Fomara Meydanından Cemal Nadir Caddesi çıkış ve Stadyum Kavşağından Altıparmak Çıkış-Tophane Endüstri Meslek Lisesi Tophane istikameti ile Çakır Hamam Kavşağından, Atatürk Caddesi İstikametlerindeki yollar ve bağlantı yolları tören bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacak.

29 Ekim 2014 günü saat 18.30’da Yıldırım Belediye’si tarafından düzenlenecek Cumhuriyet yürüyüşü sebebiyle Meskenden Kaplıkaya’ya kadar yol güzergahı, aynı gün 18.30’da Nilüfer Belediye’si tarafından düzenlenecek olan ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Acıbadem Hastanesi önünden başlayıp İl Çevre Müdürlüğü yanındaki boş alanda son bulacak olan Cumhuriyet Yürüyüşü süresince kullanacak olan yollar ile bağlantı yolları kutlama törenleri ve etkinlikler bitinceye kadar araç trafiğine kapatılacak. Bu istikametleri kullanacak olan araç sürücüleri alternatif güzergah olarak, İstanbul- İzmir veya Ankara yolu istikametlerini kullanabileceği açıklandı.