Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlardan gelen talep üzerine 12 muhtar derneğine özel yazılım yüklü bilgisayar hibe edildi.

Bugüne kadar bilgisayarı bulunmayan ya da mevcut bilgisayarı talebi karşılamayan 300’ü aşkın muhtara bilgisayar temin eden Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Yenişehir, Keles, Harmancık, Büyükorhan, Orhaneli, Mustafakemalpaşa, İnegöl, Orhangazi, Karacabey, İznik, Osmangazi ve Bursa muhtarlar derneklerine bilgisayar hibe etti.

Merinos Gölpark’taki törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Bursa, her alanda örnek oluyor. Hedefimiz büyük, derdimiz hizmet etmek. Bursa, artık evrensel değerde bir kent. Bursa’nın gelişmesini ve her alanda en iyi konuma ulaşmasını amaçlıyor ve bu hedefle çalışıyoruz. Şehrimizin geleceğe taşınması noktasında devletin halkla buluştuğu ilk yer olan muhtarlarımızın ve muhtarlıklarımızın ihtiyaçlarına da destek olmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol ise muhtarlara her zaman destek olan Başkan Altepe’ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından Başkan Altepe, daha hızlı hizmet vermeleri için muhtar dernekleri başkanlarına bilgisayarlarını teslim etti. Pasta kesilmesinin ardından Başkan Altepe muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.