Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İlçe Başkanlığı Parti Okulu’nun organize ettiği Vefa projesi kapsamında yaşlılar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Mudanya İlçe Başkanlığı Parti Okulu’nun parti içi eğitimler kapsamında oluşturduğu “Vefa” projesi ile yaşlılar ile buluştu. 75 yaş üzeri yaşlıları bir araya getirerek, onlara güzel bir gün yaşatan parti okulu, yaptığı çalışmaların bunlarla sınırlı kalmayacağını açıkladı. Gerçekleşen vefa projesi ile parti içi eğitimlerin devam ettiğini dile getiren Proje Danışmanı Fatma Çakır, emeği geçenlere teşekkür etti. Gerçekleşen projenin diğer projelerin gelişmesi açısından önemli olduğuna vurgu yapan CHP İlçe Başkanı Selahattin Avcı, yaşlılarla bir arada olmaktan onur ve gurur duyduklarını söyledi.

Proje kapsamında kahvaltıya katılan yaşlılar ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “2015 yılında bir projemiz başlayacak. Yaşlılarımız hiç kimseye muhtaç olmayacak. Onların artık bir belediye başkanı var. 2015 yılında söz verdiğimiz evde bakım projesi hayata geçecek. Her ihtiyacınıza koşacağız. Sizler bizleri bu günlere getirdiniz. Bizimde sizlere vefa borcumuz var. Bundan sonra sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Sizleri asla kimseye muhtaç etmeyeceğiz. Çalışmayı yapan yöneticilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Türkyılmaz ve partililer kahvaltı sonrasında yaşlılara hediye paketleri vererek teşekkür etti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı sohbetlerde, Türkyılmaz ve partililer yaşlıların istek ve dileklerini de dinledi.