Gürsu Belediyespor Kulübü, Fethiye İdman Yurdu’nu 4-1 mağlup etti. Grubun lideri olan Gürsu Belediyespor’un Başkanı Fuat Ermiş , “Hiçbir şey bu sene şampiyon olmamızı engellemeyecek” dedi.

Gürsu Belediyespor, Muhammed Mevdudi Meriç ,Hasan Yıldırım ve Serkan Öz’ün attığı gollerle maçın galibi oldu. Grubun lideri olan Gürsu Belediyespor’un Başkanı Fuat Ermiş, “Hedefimizde zerre kadar sapma yok. Hiçbir şey bu sene şampiyon olmamızı engellemeyecek. Allah’ın izniyle, hocalarımızın ve sizlerin gayretlerinizle BAL Ligine çıkacağız. Belediye Başkanımız Cüneyt Yıldız her zaman yanımızda. Taraftarımız yanımızda. Halkımız, şampiyonluk sevincini tatmayı hak ediyor. İşte o tarihi başarıyı taçlandıracak olan takım bu takımdır. Hocalarımıza ve size güveniyoruz. Mevlam bizleri mahcup etmesin” diye konuştu.

Sahaya kazanmak için çıktıklarını ifade eden Başkan Ermiş, “Allah’a şükürler olsun kazanan biz olduk. Futbol ekip işidir. Ekipteki herkes aynı inanca sahip olursa, başarıya herkes inanırsa, başarı kendiliğinden gelir. Biz de ekip olarak inandık ve başardık. Taraftarımızın desteğini unutamayız. Allah’ın izniyle bu yıl şampiyonluk sevincini Gürsu halkımıza yaşatacağız. Destek veren herkese, hocalarımıza, tüm oyuncularımıza teşekkür ediyorum” dedi.