Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) Ödülleri, muhteşem bir törenle sahiplerini buldu.

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin (BHİD) organizasyonu ile bu gece Bursa Podyum Davet’te 5. kez verilen ödüller, iş, siyaset ve sektörün önemli isimlerini bir araya getirdi. “HİÇ DURMA” sloganı ile Türkiye genelinden 10 kategoride 56 projenin yarıştığı organizasyon, halkla ilişkiler mesleğine gönül vermiş profesyonellere unutulmaz bir gurur gecesi yaşattı.

HİÇ Ödüllerinin Türkiye’nin en prestijli ödülleri arasında yerini aldığını belirten BHİD Başkanı Bedirhan Bozali, "HİÇ Ödülleri, bu yıl hem beşinci kez düzenlenmesi hem de BHİD’in 25. yılına denk gelmesi açısından daha da anlam kazandı. Gecede, özel kurumlar, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları üniversitelerin birbirinden değerli çalışmaları ödüllendirildi. Mesleğini seven ve gönüllük esasına dayalı olarak özveriyle çalışıp ürettikleri pek çok projeyle derneği bugünlere taşıyan, başta dernek kurucuları olmak üzere tüm üyelere teşekkür ediyorum. Amacımız, bir yandan üyelerimizin mesleki birikimlerine katkı sağlarken, diğer yandan üyelerimiz ile iletişim bağını güçlendirmekti. Ayrıca çeşitli STK’larla yapmış olduğumuz çalışmalarla da iş dünyasına iletişim alanında yol göstermeye gayret ettik. Bugün ise 25 yıllık başarılı bir serüvene sahip derneğimizin en iyi, en etkili projelerinden biri için buradayız. 5 yıl önce Bursa’da başlayıp 2. yılında ulusala açılan ve Türkiye’de halkla ilişkiler alanında marka haline gelen HİÇ Ödülleri’nin beşincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak “dijital PR”, “pazarlama iletişimi”, “Üni PR” ve “jüri özel ödülü” kategorilerini de ödüllere eklediklerine dikkat çeken Bozali, HİÇ’in beşinci yılına özel olarak, bugüne kadar ödül almış tüm projelerin arasından “en iyi HİÇ”i de seçtiklerini söyledi.