Bursa Büyükşehir Belediyesi Huzurevi’nde kalan yaşlılar, 15 Temmuz Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Program, Kaplıkaya Camii’nde şehitler için Kur’an-ı kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra Mihraplı Şehitler Anıtı’nı ziyaret eden huzurevi sakinleri, anıta çelenk koyup, saygı duşunda bulundu. Huzurevi sakinlerinin şehitler için okudukları hatm-i şeriflerin duası da Ulucami’de yapıldı. En anlamlı ziyaretlerden biri de İl Jandarma Komutanlığı’na yapıldı. Huzurevi Şube Müdürü Hüseyin Toprak’ın refakatinde gerçekleşen ziyarette heyeti karargâh girişinde karşılayan Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, Albay Cengiz Akçay, kışlada görevli subay ve astsubaylar huzurevi sakinlerine yakın ilgi gösterdi.

Ziyarete gelen yaşlılarla tek tek sohbet eden Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu, varlıklarıyla hayatı anlamlı kılan, hayata dair sahip oldukları tecrübeleriyle geleceğe ışık tutan yaşlıların kültürümüzde çok önemli bir yere sahip olduğunu hatırlattı.