İstanbul Orman ve Ağaç Ürünleri İhracatçılar Birliği tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla 3 engelliye akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Zihinsel Engelli ve Bakıma Muhtaç Çocukları Koruma Derneği (ZİHENDER) yöneticileri ve engelli vatandaşlar katıldı. ZİHENDER Başkanı Yusuf Tetik, “3 kardeşimize elektrikli tekerlekli sandalye hediye edildi. Ben emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İstanbul Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği ve Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Başkanı Ahmet Güleç ise, “İstanbul Orman ve Ağaç Ürünleri İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu olarak, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle, 3 engelli kardeşimize akülü tekerlekli sandalye hediye ederek bir katkımız olsun istedik. Amacımız, bu kardeşlerimizin engelini bir nebze de olsa kaldırmak. Çünkü çalışma hayatına ve öğrenimine devam etmek isteyip de, sırf engelinden dolayı bu hayalini gerçekleştiremeyen kardeşlerimize elimizden geldiği kadar yardımcı olacağız. Biliyoruz ki herkes bir engelli adayıdır” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından ilçe protokolü tarafından 3 tekerlekli sandalye 3 engelli vatandaşa takdim edildi.