Bursa Isıtıcı Sıhhi Tesisatçılar Odası’nın soba yardımı kampanyasına destek olan Osmangazi Belediyesi, sobaların ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmasını sağlayacak.

Isıtıcı Sıhhi Tesisatçılar Odası’nın soğuk kış günlerinde maddi durumu iyi olmayan vatandaşların ısınmalarını sağlamak için geleneksel olarak düzenlediği soba yardımı bu kış da yapıldı. Kampanyada 372 aileye soba dağıtılacak. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sobaların Osmangazi ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılmasını sağlayacaklarını söyledi.

Oda tarafından kendilerine verilen sobaların vatandaşlara ulaştırılmasına vasıta olacaklarını kaydeden Dündar, “Bu sobalar Osmangazi’de daha çok kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımıza dağıtılacak. Sobaların yanında biz de vatandaşlarımıza kömür yardımında bulunarak soğuk kış günlerini üşümeden geçirmelerini sağlayacağız. Ben böyle önemli bir kampanyayı 12 yıldır gerçekleştiren Bursa Isıtıcı Sıhhi Tesisatçılar Odası’na ve projeye destek veren soba firmalarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bursa Isıtıcı Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Bedri Gülşen de, “Bursa’da soba imalatı yapan firmalarımızın desteği ile bu kampanyamızı gerçekleştiriyoruz. Sobalarımızı belediyelere ve kaymakamlıklara veriyoruz. Onlar da yardıma muhtaç kişilere ulaştırıyor. İnşallah bu projemizi uzun yıllar devam ettiririz” diye konuştu.