Bursa’nın İnegöl ilçesinde yaklaşık iki yıldan bu yana omurilik kanseri tedavisi gören 4 yaşındaki İnci Buğlem Akşeker, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İş adamlarının desteği ile toplanan yaklaşık 200 bin lirayla tedavisine başlanan minik kız, tedavinin ikinci gününde hayata gözlerini kapadı.

Edinilen bilgiye göre, 2 yıldan bu yana omurilik kanseri tedavisi gören 4 yaşındaki İnci Buğlem Akşeker’in tedavisi için sosyal medyadan yardım kampanyası düzenlendi. Ünlü sanatçıların sayfalarında da paylaşılan kampanya sonuç verdi. Tedavi için gereken 200 bin lira ,tanınmış iş adamlarının desteği ile bir haftada toplandı. Geçtiğimiz günlerde Uludağ Üniversitesi’nde, 12 gün sürecek tedavisine başlanan minik Buğlem, hastanedeki ikinci gününde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Dün gece saatlerinde hayatını kaybeden İnci Buğlem Akşeker’in cenazesi, öğle namazını müteakip Boşnak Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Kavaklaraltı Mezarlığı’nda toprağa verildi. Cenaze namazında başta baba Sinan Akşeker olmak üzere, minik Buğlem’in yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenazeye Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile çok sayıda vatandaş katıldı.