Orhangazi Belediyespor’un kendi sahasında Bölgesel Basketbol Ligi’nin üçüncü haftasında konuk edeceği Lüleburgaz Belediyespor Basketbol takımı Orhangazi’ye geldi.

Orhangazi Kapalı Spor Salonu’nda Orhangazi Belediyespor’a konuk olacak olan Lüleburgaz Belediyespor’un Kulüp Başkanı Yavuz Avcı ve Antrenörü Recep Akbulut, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Belediyespor Basketbol koordinatörü Harun Ayteş’in de hazır bulunduğu ziyarette Lüleburgaz Belediyespor yöneticileri Başkan Çağlayan’a çiçek ve takımın bir formasını hediye etti.

Orhangazi Belediyesi’nin amatör spora olan katkılarını takip ettiklerini belirten Lüleburgaz Belediyesporlu yönetici Yavuz Avcı, “Belediyenin basketbola verdiği desteği hayranlıkla izliyoruz. Sizleri kutluyoruz” dedi.

Başkan Çağlayan ise, Orhangazi’de futbol dışındaki diğer branşlarda daha çok sporcunun yer almasının en büyük arzuları olduğunu belirterek, “Bizim için önemli olan çocuklarımızın ve gençlerimizin hangi branş olursa olsun spor yapmaları. Bu konuda bizler de elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.