MHP Genel Merkezi tarafından MHP İnegöl İlçe Başkanlığı görevine atanan Müfit Besler, oluşturduğu yeni yönetimini tanıttı.

Düzenlenen yemeğin ardından bir konuşma yapan MHP’nin yeni İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, “Geçtiğimiz günlerde ataması yapılan MHP yönetim kurulu ve belediye meclis üyesi arkadaşlar ile birlikte basınla tanışmak üzere bir organizasyon gerçekleştirdik. Yeni yönetim atama ile gelmiştir. 40 üyeden oluşmaktadır. Yönetimde 1 bayan 39 bay vardır. MHP’de normal kongre süreci başlamıştır. 2014 yılı Aralık ayında da olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Olağan kongreye bu ekibimizle hazırlıklarımızı yapıp, delege ve diğer çalışmaları yapıp kongreye gideceğiz. Devam edecek arkadaşlarımız veya yeni bir yönetim kurarak devam edebiliriz. Buradaki arkadaşlarımızdan birçoğu siyasi olarak çalışma grubuna girdi. Birkaç arkadaşımız, yerel seçimlerde Belediye Meclisi üyesi adayıydı. Güzel bir ekip olduğuna inanıyoruz. İddialı bir ekibiz. İyi şeyler yapacağımıza inanıyoruz. Bu ekiplerimizle mahallelerimiz de ve beldelerimizde teşkilatlanma yapısını gözden geçirip, 2015 yılı Haziran ayındaki genel seçimlerin alt yapısını hazırlamak istiyoruz” dedi.

YÜZDE 30 HEDEFİ

Hedeflerinden bahseden Başkan Besler, “Geçtiğimiz yerel seçimlerde yüzde 26 oranında oy aldık. Bu oy oranını yüzde 30’lara çıkarmak. Bursa’dan çıkan Milletvekili sayımızı artırabilmek için, İnegöl’deki oy oranımızı yükseltmek istiyoruz” diye konuştu.

Besler, oluşturduğu yeni yönetimde; Ali Akal, Ali Pamukçu, Aytekin Torun, Çetin Gözütok, Demir İncebay, Fahri İnkaya, Faruk Toktaş, Halil Nicehant, Hayati Bedir, Hüseyin Özdemir, İbrahim Balkan, İrfan Bayram, Mehmet Karaoğlan, Mesut Muzal, Mesut Şimşek, Mustafa Sipahi, Nazan Ekim, Niyazi Güven, Orhan Yankın, Osman Yavuz, Ömer Faruk Yıldırım, Kemal Avcı, Saffet Büyük, Sedat Gündüz, Selami Uludağ, Selim Kalkan, Şaduman Yiğit, Uğur Üner, Yıldırım Karatekin, Yüksel Acar, Ahmet Döğen, Feti Çiçek, Ahmet Gültekin, Meriç Kurt ve Mesut Duman’ın yer aldığını belirterek, yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı.