Mudanya Polis Gücü Hentbol Takımı, 100 sporcudan oluşan sporcularının katılımıyla sezon açılışını yaparak, sporcularının tanıtımını yaptı.

Kurulduğu 2008 yılından bu yana sayısız başarılara imza atan Polis Gücü Hentbol takımı, Mudanya Spor Salonunda adeta sporcu ordusunu andıran 100 kişilik kadrosuyla sezon açtı. Çeşitli turnuvalarda şampiyonluk ve dereceler elde ederek bünyesinde 7 ile 16 yaş arası 100 sporcuya ulaşan Emniyet Gücü, sporcu ailelerinin katılımıyla şölen gibi açılış yaptı. Bursa şampiyonlukları, Türkiye şampiyonası finallerinde, Alanya açık alan hentbol turnuvasında Türkiye birinciliği, Alanya ramazan demirci hentbol turnuvasında Türkiye üçüncülüğü, Mütareke hentbol turnuvasında şampiyonlukları bulunan Polis Gücü, Hentbol Milli Takımında görev yapan 5 sporcusunu tanıtırken büyük alkış aldı. Yaş guruplarına göre sporcular tanıtırken en fazla alkışı ise antrenörler Hüsamettin Güner ve Sümbül Peksert aldı.

Tanıtım sonrası yapılan konuşmalarda kulübün amacının gençleri sokaklardan salonlara çekerek, ahlaklı ve sağlıklı gençler yetiştirmek olduğu mesajları verildi. Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Atagün antrenör ve beden eğitimi öğretmeni Sümbül Peksert’e gösterdiği üstün gayret ve çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür plaketi verdi.

Yaş guruplarına ayrılan takımlar gösteri maçı yaparak kendilerini izlemeye gelen ailelerine güzel anlar yaşattı.