Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Merkez Teşkilatı Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı yetkilileri, Nilüfer Belediyesi’nin “EFQM Mükemmellik Modeli” kapsamındaki uygulamalarını yerinde inceledi.

Nilüfer Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret eden SGK Merkez Teşkilatı Şube Müdürü İsmail Polat, Sosyal Güvenlik Uzmanı Polat Gürel ile Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni İsmail Çelebi, Nilüfer Belediyesi süreç yönetim sistemi iyileştirme çalışmaları, stratejik plan-süreç ilişkisi ve iyi uygulama örnekleri hakkında bilgi aldı.

Ankara’dan gelen SGK heyetine, 2015-2019 stratejik planlama sürecinde Nilüfer Belediyesi bünyesinde düzenlenen çalıştaylar, mahalle komiteleri ile yapılan stratejik plan atölyeleri ile kamu yönetiminde örnek gösterilebilecek katılımcı stratejik plan çalışmaları anlatıldı. Politika ve stratejilerin paylaşıldığı toplantıda, Nilüfer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bireysel performans değerlendirme, çalışan memnuniyet anketi konuları anlatıldı.

İki gün süren ziyaretlerde heyet,. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile de bir araya geldi. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Bozbey, deneyimlerin paylaşılmasının önemine vurgu yaptı.