Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Kosova’dan gelen Mitrovica Üniversitesi Rektörü Aluş Musa ile öğretim görevlilerine Bursa’yı tanıttı.

Mitrovica Üniversitesi ile Bursa Teknik Üniversitesi arasında kardeşlik protokolü imzalamak üzere Kosova’dan Bursa’ya gelen Mitrovica Üniversitesi Rektörü Aluş Musa ve öğretim görevlilerinden oluşan heyet, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Tarihi belediye binasındaki ziyarette Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Kosova’dan gelen Rektör Musa ile öğretim görevlilerine Bursa’yı tanıttı. Karlık, Bursa’nın marka bir dünya şehri olması için Büyükşehir Belediyesi olarak yapılan çalışmaları anlattı.

Bursa’nın şu anda dünyaya örnek bir kent olduğunu söyleyen Karlık, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de Bursa ile Türkiye ve Balkanlar arasında dostluk köprüsü kurduğunu hatırlattı. Mitrovica Üniversitesi Rektörü Aluş Musa da Bursa Teknik Üniversitesi ile yapılacak çalışmaların iki okul arasındaki diyaloğu daha da artıracağından dolayı mutlu olduğunu söyledi. Ziyaretin sonunda Karlık, konuklarına çini plaket hediye etti.