Osmangazi Belediyesi tarafından Çiftehavuzlar Mahallesi’ndeki Meşeli Cami’min minaresi yenilendi.

İlçedeki birçok caminin dış cephe yenilemesi, çevre düzenlemesi, bakım, onarım ve temizlik gibi her türlü ihtiyaçlarını karşılayan Osmangazi Belediyesi, Çiftehavuzlar Mahallesi’ndeki Meşeli Cami’nin de minaresini yeniledi. Başkan Mustafa Dündar, “Vatandaşımızın ihtiyaç duyduğu her alanda hizmet üretmeye devam ediyoruz. Eğitim, sağlık, spor ve çevre gibi konuların dışında, ibadethanelerimizle ilgili talepler de bizim önceliğimiz olan konular arasında yer alıyor” dedi.

Maksatlarının vatandaşların hayatını kolaylaştırmak olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Bu çalışmalarımızdan birisi de cami çevre düzenleme çalışmalarımız. Osmangazi’de şu ana kadar birçok camimizin fiziki şartlarını iyileştirdik. Camilerimizin ihtiyaçlarını giderdik. Kamulaştırmalar yaparak camilerimizin çevresini açtık. Çevre düzenlemesi ve dış cephe yenilemesi çalışmalarının dışında, ilçemizdeki tüm camilerimizin temizliklerini yapıyor, park ve bahçelerini yürütülen çalışmalarla güzelleştiriyoruz. Meşeli Cami’nin minaresi depremden dolayı zarar görmüştü. Vatandaşlarımız için tehlike arz etmemesi için minareyi yıkarak yeniden inşa ettik. Daha önce 17 metre olan mevcut minarenin yerine 32 metrelik yeni bir minare yaptık. Hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a Meşeli Cami’nin minaresini yenilediği için teşekkür ediyorum. Bu camimizde hem ibadetlerimizi gerçekleştirelim, hem de sosyal bir mekan olarak birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirelim” dedi.