Osmangazi Belediyesi’nce düzenlenen ‘Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması’ ile ‘Genç Star Liseler Arası Müzik Yarışması’, takipçileriyle sosyal medya üzerinde buluştu.

Osmangazi Belediyesi, kültürel faaliyetlerini sosyal medya aracılığı ile takipçilerine duyuruyor. Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ‘Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması’nın takipçileriyle sosyal medya üzerinden karşılıklı etkileşime geçilirken, 2014 yılı Araştırma-İnceleme Yarışması’nın “Tanpınar’da Kadın” adlı kitabının dağıtımı da, facebook sayfası (Facebook /Osmangazi Belediyesi Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması) üzerinden yapıldı. Yüzü aşkın kişiye ücretsiz yarışma kitabı dağıtıldı.

Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması, 2015 yılında Roman dalında gerçekleştirilecek. Bu konuyla ilgili bütün detaylar facebook sayfası üzerinden yarışmanın takipçileriyle paylaşılacak.

GENÇ STAR YARIŞMASI DA FACEBOOKTA

Bu yıl yedincisi düzenlenecek olan “Genç Star Liselerarası Müzik Yarışması” da takipçilerine facebook üzerinden ulaşıyor. Yarışmaya katılacak öğrencilerin başvuru formuna facebook sayfası üzerinden ulaşma imkanı bulunuyor. Ayrıca yarışmanın medyadaki yansımaları, basın toplantısının fotoğrafları ve her türlü bilgilendirmenin paylaşıldığı ilgili sayfa, Bursa’da müzikle uğraşan öğrencilerin yakından takip edeceği bir platform haline gelecek.