RUMELİSİAD, üyeleriyle yeni yılı kutladı. RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer, “Türkiye ekonomisine her yıl milyarca dolar katma değer üreten, Balkan kökenli Türk iş dünyasının temsilcileri olarak, Balkan ülkelerine yönelik girişimciliğin teşvik edilmesi noktasında hepimize önemli görevler düşüyor” dedi.

RUMELİSİAD, Almira Oteli Büyük Salon’da üyelerine yeni yıl kutlaması düzenledi. Gecede konuşan RUMELİSİAD Başkanı Erol Kılıkçıer, “Türkiye ekonomisine her yıl milyarca dolar katma değer üreten, Balkan kökenli Türk iş dünyasının temsilcileri olarak, Balkan ülkelerine yönelik girişimciliğin teşvik edilmesi noktasında hepimize önemli görevler düşüyor. Bu doğrultuda çeşitli projeler geliştirerek, Türkiye’nin 2023 hedeflerine paralel, hem Balkan ülkelerinde var olan potansiyeli harekete geçirmek, hem de kültürlerarası bağın gelişimine katkı sağlayarak bir bilinç oluşturmak için adımlar atıyoruz” dedi.

Tüm üyelerinin yeni yılını kutlayan Kılıkçıer, “Balkan ülkeleriyle gerçekleştirilecek yeni işbirliklerine alt yapı sağlayarak, ortaya koyacağımız somut projelerle birlikte, her türlü platformda paydaşlarının sesi olmaya devam edecek. 2015 yılını tüm üyelerimizin bol kazançlı geçirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Renkli görüntülerin yaşandığı gecede folklor gösterilerine yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.