İnegöl Belediyesi Huzurevi Müdürü Recep Şen, huzurevinin kapısının herkese açık olduğunu ifade ederek, herkesi yaşlıları ziyaret etmeye davet etti.

Huzurevinde şu anda 5’i kadın, 33’ü erkek olmak üzere toplam 38 kişinin barındığını, fırsatını bulan herkesin huzurevindeki yaşlıları sık sık ziyaret etmesini isteyen Recep Şen, “İlgiye ve şefkate en çok yaşlılar ve kimsesiz çocukların ihtiyacı var. Kimsesiz çocukların ve yaşlıların sevgiyle kuşatılması gerekiyor. Bu, onlar için her şeyden mühim. Çok fazla bir beklentileri yok. Biz, huzurevi idaresi olarak, onların rahat etmesi için her imkanı hazırlıyoruz. Sadece ve sadece ilgiye ihtiyaçları var. Onları belirli aralıklarla ziyaret eder ve gönüllerini alırsanız, inanın çok mutlu olacaklar” dedi.

Huzurevinde kalan kadın-erkek yaşlıların, elleri değil, gönülleri dolu insanların kendilerini ziyaret etmelerini beklediğini söyleyen Şen, “Resmi ziyaretler yerine, yanlarına oturup, onlarla sohbet edilmesini istiyorlar. Bu sohbetlerde yaşlılarımız çok mutlu oluyor. Burada kalan yaşlılarımızın hepsinin ayrı bir hikayesi var. Vatandaşlarımız gelsinler, dedelerimizle, ninelerimizle hem sohbet etsinler, hem çay içsinler. Yaşlılarımızın tek beklentileri sadece mutluluk” diye konuştu.