Pop müziğinin sevilen ismi Murat Başaran, Karacabeylilerle buluştu. Yoğun ilgi gören konser öncesi Karacabey Belediyesi, bugüne dek gerçekleştirdiği etkinliklerinde sponsorluk üstlenen firmaları da plaketle onurlandırdı.

Ermenek’te yaşanan maden faciasının ardından iptal edilen 29 Ekim kutlamaları, Karacabey Belediyesi tarafındandan 24 Kasım öğretmenler gününde düzenlendi. Murat Başaran’ın sahne aldığı konserde Kapalı Spor Salonu hınca hınç doldu. Konser öncesi belediye binası önünde toplanan kalabalık, ellerine aldıkları fenerlerle ve Cumhuriyet Bandosu eşliğinde konserin yapılacağı salona yürüdü. Konser öncesi Karacabey Belediyesi, düzenlenen tüm etkinliklerde destek olan kişi ve kurumlar adına bir ödül töreni düzenledi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Karacabey’in gücüne güç, değerine değer katmak için hep birlikte adım atmaya özen gösteriyoruz. Bize güvenen, yapacağımıza güvenen kişilere ve kurumlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Karacabey’de istenildiğinde güzel işler oluyormuş. Bunu en iyi Ramazan’da gördük. Görmeye de devam edeceğiz” dedi.

Plaket töreninin ardından ilk olarak sahneye pop müzik sanatçısı Aysun çıktı. Aysun’un seslendirdiği şarkılara Karacabeyliler de hep bir ağızdan eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise bu kez sahneye pop müziğin sevilen ismi Murat Başaran çıktı. Birbirinden güzel parçalarla seyircileri zaman zaman hüzünlendiren zaman zaman coşturan Başaran’ın sahne performansı da yoğun ilgi gördü. Seyirciler Başaran’ın hareketli şarkılarında oturdukları yerden kalkarak oyunlar oynadı. Şarkılara birlikte eşlik etti.

Konser bitiminde sahneye Başaran’ı tebrik etmek için çıkan Başkan Özkan, Karacabey’i temsil eden seramik işlemesi ile plaket takdim ederek tebrik etti.