Osmangazi Belediyesi, mahalle olan köylere hizmet yağmuru başlattı.

Osmangazi’ye bağlı en uzak mahallelerden birisi olan Uludağ eteklerindeki Seferiışıklar Mahallesi’nde, Fen İşleri ve Plan Proje Müdürlüğü ekipleri ile birlikte incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner, Seferiışıklar Mahallesi’ne düğün salonu, oyun parkı, kamelya, halı saha ve meydan düzenlemesi yapacaklarını söyledi.

Osmangazi Belediyesi olarak, belediyenin sorumluluk alanına giren yeni mahalleleri önemsediklerini belirten Döner, “Seferiışıklar’da yaptığımız incelemelerde, öncelikle mahallemizin ihtiyaçlarını belirledik. Mahalle muhtarı ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda mahallemize düğün salonu, oyun parkı, kamelya ve halı saha inşa ederek meydan düzenleme çalışmaları yapacağız. Aynı zamanda mevcut muhtarlık binasını da bakımdan geçireceğiz” dedi.

Osmangazi Belediyesi’nin sorumluluk alanına giren 27 yeni mahallenin tamamında, ihtiyaçlar doğrultusunda çeşitli çalışmalar yürüteceklerini ifade eden Döner, “Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’ın talimatı doğrultusunda, ilçe merkezindeki mahallelerde ne varsa, yeni mahallelerimizde de bu hizmetleri yapmak için kolları sıvadık. Sırasıyla tüm mahallelerimize ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerde bulunacağız. Uzak yakın demeden bu köylerimize hak ettikleri hizmetleri sunmak için çalışmalarımıza hız verdik” dedi.