Çanakkale’de, Tekvando İl Temsilcisi Hasan Altunışık tarafından 15 Temmuz demokrasi şehitleri açık hava Marmara Taekwondo Şampiyonasında Çan Belediyesi Tekvando Kulübü birçok başarıya imza atarak geri döndü.

Antrenörleri Bilge Aacar öncülüğünde, Çan Belediye Başkanı Dr. Abdurrahman Kuzu’yu makamında ziyaret eden tekvandocu genç sporcular, turnuvalar hakkında Kuzu’ya bilgi verip, başarılarını birlikte kutladılar.

Tekvando Kulübü sporcularının başarılarından ve ziyaretlerinden ötürü memnuniyetini dile getiren Başkan Kuzu, “Ben öncelikle tüm kulüp sporcularımızı ve dereceye giren genç tekvandocu kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Bugüne kadar katıldıkları her turnuvalarda hep başarıyla döndüler ve bizleri bu başarılara çok alıştırdılar, dilerim bundan sonraki süreçlerde de bu şekilde devam eder, gerçi bundan bizim şüphemiz yok. Biz biliyoruz ki onlar Antrenörleri Bilge kardeşimiz tarafından iyi çalıştırılıyor ve genç sporcularımız da emeklerinin karşılığını, başarmış olmanın verdiği heyecan ve mutlulukla alıyorlar. Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi yine diyoruz ki biz spora ve sporcuya destek vermeye devam edeceğiz” dedi.