Çanaklalespor, Yeşil Bayramiç deplasmanından 3 puanla döndü. Ayvacık’ta oynanan karşılaşmayı Çanakkalespor 5-3kazandı.

Biga Miray Nakliyat Süper Amatör Liginde, Çanakkalespor, Yeşil Bayramiç deplasmanından 3 puanla döndü. Ayvacık’ta oynanan karşılaşmada, her iki takım karşılıklı ataklarla gol bulmaya çalıştı. Maçın 41’nci dakikasında, ceza sahası içerisinde topla buluşan Uğur Kaçar, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Bu golden 3 dakika sonra, Bayramiçspor Kürşat’la karşılık verdi. İlk yarının son dakikasında Gökberk’in attığı golle, Yeşil Bayramiçspor soyunma odasına 2-1 üstünlükle girdi.

İkinci yarında, Çanakkalespor oyunda üstünlüğü ele geçirdi. 50’nci dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren kaptan Erdal Akyürek, beraberliği sağladı. Golün hemen ardından, Hamza serbest vuruştan attığı golle, Yeşil Bayramiçspor’u bir kez daha öne geçirdi. Bu golün ardından rakip kalede baskısını artıran Çanakkalespor, önce Uğur’la beraberliği yakaladı, ardından Yoldaş Kartal’ın golüyle 4-3 öne geçti. Ceza sahası içerisinde elle oynama sonucu kazanılan penaltıyı, Erdal Akyürek bir kez daha gole çevirdi. Karşılaşma Çanakkalespor’un 5-3 üstünlüğüyle sona erdi.

Maçı değerlendiren Çanakkalespor Teknik Sorumlusu Aşikar Çelik, “Bayramiçspor maçı, kağıt üzerinde kolay gibi gözükse de sahada bizim için zor geçti. Rakibimiz bu maça kadar çok gol atan bir takım görünümündeydi. Biz de arkadaşlarımızı hafta boyunca buna karşı uyarmıştık. Ancak ne yazık ki duran toplardan 3 tane gol yedik. Buna karşılık verdik, galip geldik. Ancak sezon başından beri gol yemediğimiz için bir maçta 3 gol yemek bizi üzdü açıkçası. Galip geldiğimiz için mutluyuz” dedi.