Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde görev yapan Ulusal Basın Ajansları ile yerel gazete temsilcileri ilçeye yeni atanan İlçe Emniyet müdürü Halil Genç’i makamında ziyaret ederek, kendisine hoş geldin deyip, yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Gazetecileri makamında ağırlayan İlçe Emniyet Müdürü Halil Genç, kendisini ziyaret eden Panorama Gazetesi sahibi Cemal Akdağ’a, İHA Temsilcisi Seçim Turşucuya ve AA Temsilcisi Doğan Zelova’ya teşekkür ederek , meslektaşından devir aldığı bu hizmet bayrağını, bu güzel ve tarih kokan ilçede bir adım ileriye götürmek için çalışacağını belirtti. Genç, “Göreve başlayalı bir aya yakın bir zaman oluyor. Bu süre içerisinde bazı üzücü olaylar yaşandı. İlçenin ana sorunları hakkında genel bir bilgi edindim. Zaten bu güzel ilçeye uzakta değildim. 4 Yıldır Çanakkale’de görev yapıyordum. Buraya atandım. Şimdi konuları ele alıp çalışmalarımıza başladık. Vatandaşlarımızın ve sizlerin de katkıları ile istenmeyen olayları çözeceğiz. Sizler halkın arasında daha çok bulunuyorsunuz. Sorunları bize iletirseniz çözümüne de çabuk ulaşırız” dedi.

Bu arada ilçede uyuşturucu ile ilgili olarak, sosyal paylaşım sitesinde mücadele başlatan ve basına taşınıp, vatandaşlarında sahiplenmesi ile bir kamuoyu oluşturan gazeteci Doğan Zelova da “sahiplenmek güzel bir olay, bu konuda biz zaten üstümüze düşün görevi yapacağız. Bunda sizlerden yardım istiyoruz. Biz her zaman kamuoyunu bilgilendirmek için kamu görevini küçük bir ilçe olması nedeniyle zor şartlar altında yapıyoruz. Sizin ve polisimizin ilçemizi daha güvenli ve halkın beklentileri doğrultusunda daha fazla huzura kavuşturacağına inanıyoruz” dedi.