Çanakkale Fiat bayi Miller oto’nun Kasım ayında başlayan 0 faizli kampanyası, araç satışlarını patlattı. Yoğun ilgi üzerine kampanya Aralık ayı sonuna kadar uzatıldı.

Fiat‘ın Kasım ayında başlayan ve büyük ilgi gören 30.000 TL 30 ay yüzde 0 faizli kredi kampanyası Aralık ayında da devam edecek. Stoklarla sınırlı olan kampanya da araç bulmakta zorlandıklarını belirten Miller Oto satış müdürü Filiz Biçen , tüm Çanakkalelilerin bu kampanyadan yararlanabilmeleri için kampanya süresini uzattıklarını söyledi. Biçen, “Bu tutarda, bu vade ve faiz oranı daha önce hiç görülmedi. Herkesi bir Fiat sahibi yapmayı hedefliyoruz” dedi.

Miller Oto’da, sadece Çanakkalelilere özel kampanya hazırlandığını da belirten Biçen, Fıorıno ve Doblo versiyonlarında çok özel fiyatlar ve seçenekler sunduklarını kaydetti. Miller’in ‘banka yok, faiz yok’ ve ‘seneden seneye ödeme kampanyası’nın da çok ilgi gördüğünü, müşterilerine banka veya herhangi bir finans şirketi arada olmaksızın Miller oto olarak kendi bünyelerinde finansman sağladıklarını açıklayan Biçen, “Tüm bu kampanyalara ilave olarak ,Aralık ayında Fiat’tan ticari araç alan esnaf ve kobiler evrak peşinde koşmuyor, K2 yetki belgesini de biz hediye ediyoruz. “İşimiz Rahat, Gücümüz Fiat” diyerek. Ayrıca sadece Çanakkale ile ve ilçelerinde ikamet eden müşterilerimize özel, ticaretin en sevilen modelleri Fıorıno ve Doblo versiyonlarında çok özel fiyatlar sunuyoruz. Değerli Çanakkalelileri Miller Oto showroomlarına bekliyoruz” dedi.