Miller Oto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon, Millerstyle’da konut sahiplerinin 2015 Mart ayından itibaren, Çanakkale boğazının keyfini sürmeye başlayacaklarını söyledi.

Otomotiv sektörü ile başlayan ticari hayatlarına, bugün akaryakıt, gemi taşımacılığı, gıda sektörlerindeki başarılarına Çanakkale Boğazındaki konut projelerini ekleyen, Miller Oto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Can Mildon, “68 yıldır Çanakkale’nin sevilen ve en fazla büyüyen firması olduk. Başarılarımızın arkasında müşteri memnuniyeti yanında çalışan memnuniyetine verdiğimiz önem ve birlikte üretmekten aldığımız keyif yatmaktadır” dedi.

Otomotiv sektöründe son yılların Çanakkale’de en fazla satış yapan şirketi olduklarını vurgulayan Can Mildon, “Farklı sektörlerde faaliyet gösterme kabiliyetimiz bizi başarılı bir şirket haline getirdi. Gemi taşımacılığından gıda sektörüne, akaryakıt sektöründen inşaata kadar farklı alanlarda faaliyet göstererek deneyimlerimizi arttırdık. Sadece profesyonel iş hayatımızda değil, özel hayatımızda da pozitif bir mesaj her zaman bize yön vermiştir. Babamızdan miras aldığımız ‘her şey güzel olacak’ sözü bizim hayata bakışımızı şekillendirdi. Örneğin akaryakıt ve otomotiv tesisimiz içinde çocukları mutlu edecek küçük bir hayvanat bahçesi kurduk. Bugüne kadar otomotiv, akaryakıt ve gıda sektöründeki başarılarımızı konut alanında da göstermekten çok keyif alıyoruz. Türkiye’nin her tarafında büyük ya da küçük konut projeleri hızla devam ediyor. Çok güzel ve başarılı projeler var. Biz konut üretimine biraz farklı bakmak istedik. Konutlarımızda oturanlar kaliteli inşaat ürünleri, farklı mimari detayları ile dairelerinde mutlu olurken, her yaştan herkesin sosyal yaşamlarını da evlerinin yanına getirmek istedik. Havuz, sauna, oyun parkı gibi sosyal donatılarla içe içe olmalılar diye düşündük. Bunun yanında farklı konut türlerini içeren MillerStyle, 2015 Mart ayında teslim edilecek. Konut almak isteyenler çağrıda bulunuyoruz, gelin 2015’te Boğazın keyfini yaşamaya başlayın” diye konuştu.

Yaşanabilir konut almanın yanında oturma giderlerinin azlığı ve çevreye duyarlılığının önemli olduğuna dikkat çeken Mildon, “Projemizde güneş enerjisi kullandık. Elektrik üretimini buran sağlayacağız. İnşaat projemize çok güveniyoruz. Kira garantili, yani kendi kendini ödeyen büyük bir yatırım aynı zamanda” dedi.