Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile İŞ-KUR arasındaki işbirliği ile gerçekleştirilen ‘Satış Elemanı Kursları’ açılış töreni Cemil Meriç Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Çanakkale İŞ-KUR Müdürü Ali Çalışkan, Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri Kavak, öğretim elemanları ve kursiyerlerin katılımıyla gerçekleştirilen törende söz alan Çanakkale İŞ-KUR Müdürü Ali Çalışkan, Çanakkale’ de yapımına devam edilen ve son aşamasına gelinen alışveriş merkezlerinde ve diğer iş sahalarında istihdam sağlayacak kursların önemli olduğunu vurguladı. Kursiyerlerin kursları önemsemeleri gerektiğini söyleyen Çalışkan, “Umuyorum görev yapacağınız yerlerde çok daha iyi yerlere gelecek hatta görev yaptığınız işyerinin sahibi olacaksınız. Sizde o ışığı görüyorum" şeklinde konuştu.

Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nuri Kavak ise "Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz bu tür etkinlikleri önemsiyor. Çanakkale Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak kapımız size hep açık. Kurs okulumuzda devam ediyor, bize ve hocalarınıza ulaşma imkanınız her zaman var. Bunu iyi değerlendirmelisiniz" dedi.