Çankırı Belediyesi 7 noktada asfaltlama çalışması başlattı.

Kış aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşların yol ve ulaşım problemlerini ortadan kaldırmayı hedefleyen Çankırı Belediyesi, 7 ayrı noktada asfaltlama ve yama çalışmaları başlattı. Vatandaşlardan gelen talepleri dikkate alan belediye ekipleri muhtelif sokak ve caddelerde yaptığı çalışmalarla ulaşımı kolaylaştırdı.

Vatandaşların daha iyi ulaşım yapmasını sağlamak ve trafiği rahatlatmak amacıyla çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Yeni Mahalle İsfendiyar Sokak ve Dilara Sokak, Aksu Mahallesi Hatboyu Mevkii ile projeler kapsamında yapımı tamamlanan Ahmet Yesevi Meydanı önündeki yol yapım ve yama çalışmalarını tamamladı. Yoğun çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, Buğday Pazarı Mahallesi Enginar Sokak, Kucaklama Taşı Altı A 101 yanı ve Kırkevler Mahallesi Kastamonu Yolu Sosyal Konutlar Önündeki bölgelerde çalışmalarına devam ediyor.

Çankırı Belediyesi yaptığı çalışmalar ile yerleşime açılan bölgelerde ikamet eden vatandaşların ulaşım problemini ortadan kaldıracak. Yeni yerleşim yerlerinin önünde yol açma ve asfalt çalışmalarını başlatan belediye ekipleri kış aylarında vatandaşlara rahat ulaşım imkanı sunacak.