Konyaaltı Belediyesi, “hurda araç” temizliği yaptı. Konyaaltı Belediyesi, yıllardan bu yana unutulmuş, kullanılmaz hale gelen sahipsiz 4 hurda aracı Sarısu Mahallesi’nde bulunan Mavikent Yediemin Otoparkı’na çekti.

Yıllardır kaderine terk edilen ve sahipsiz hurda araçlar yılbaşı öncesi bulundukları yerlerden toplandı. Konyaaltı Belediyesi zabıta ekipleri, Siteler Mahallesi’nde bulunan 4 hurda aracı Mavikent Yediemin Otoparkı’na çekti. 3 hurda aracı ise sahiplerine ulaşarak teslim etti. Mahalle sakinlerinin şikayetleri üzerine çürümeye terk edilmiş, yıllardır sahip çıkılmayan, hurda haline gelmiş araçların oluşturduğu görüntü ve çevre kirliliği de ortadan kalkmış oldu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şikayetlerin dikkate alındığını ve zabıta ekiplerinin mahallelerde tarama yaptığını belirterek, belirlenen araçların en kısa zamanda çekildiğini söyledi. Başkan Muhittin Böcek şöyle konuştu: "Çürümüş, kullanılamaz hale gelmiş araçları, kötü görüntü oluşturmalarının dışında, vatandaşın huzurunu bozacak kullanımlara da adres teşkil ettiği gerekçesiyle topluyoruz”.