Başiskele Belediyesi, ilçe genelinde yaptığı yol bakım, onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Başiskele’de ihtiyaç duyulan yollarda, asfalt, beton ve parke serimi işlemleri sürüyor. İlçe yollarını konforlu ve güvenli hale getirmeyi hedefleyen Başiskele Belediyesi ekipleri, son olarak 300 metre uzunluğundaki Kılıçarslan Mahallesi Komşu Sokak ve 380 metre uzunluğundaki Memiş Sokağı betonla kapladı.

Ekipler çalışmaların bir sonraki ayağında ise Ovacık Mahallesi Engin Sokak’ta gerçekleştiriyor. Kartepe ilçesine sınır olan Ovacık Mahallesi Engin Sokak’ta yol genişletme çalışmasını tamamlayan ekipler, genişletilen yolun çift taraflı dekoratif desenli duvarlarını yapmak için hazırlık yapıyor. 570 metre uzunluğundaki yolun duvar ve yaya kaldırımlarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışması gerçekleşecek.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca alt yapı çalışmaları tamamlanmış mahallelerde üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ekipler, Yaylacık Mahallesi Memleket Sokak, Gediz Sokak ve Sultan Baba Sokak’taki 3 bin 370 metrekare yolu parke ile kapladı. Çalışmalar hakkında bilgi veren Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz “Çağdaş ve modern bir kent haline dönüşen Başiskele’de çalışmaların devam ettiğini belirterek, altyapısından üstyapısına kadar her yönüyle modern cadde ve sokakları vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.