Şanlıurfa’nın Birecik İlçe Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, ilçeyi bölgenin cazibe merkezi haline getiren Sahil Park gezisinde vatandaşlar tarafından sevgi gösterisiyle karşılandı.

Başkan Pınarbaşı, ilçe halkının günün her saati akın ettiği parkı, akşam saatlerinde gezip incelemelerde bulundu. Pınarbaşı, parkta bir anda etrafını saran büyük küçük herkesle tek tek ilgilenerek, sohbet etti. Parkta karşılaştığı eksikliklerin giderilmesi için birim müdürlerine talimat veren Başkan Pınarbaşı, yakından ilgilendiği çocuklara şeker dağıttı. Sohbet sırasında vatandaşlar, ailece mutlu ve huzurlu bir ortamda kaliteli zaman geçirebilmelerini sağlayan Başkan Pınarbaşı’na Sahil Park ve diğer hizmetleri için teşekkür etti.

"Olmaz, mümkün değil dediler, başardık"

Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşı, henüz göreve gelmeden önce Sahil Park projesini açıkladıklarında bazı kimselerin bunun mümkün olamayacağını iddia ettiklerini anımsatarak, “lmaz, mümkün değil dediler, biz bunu başardık. Şimdi görüyorum ki halkımız ailesiyle birlikte burada güvenli bir şekilde zaman geçiriyor. Birecik, her zaman hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi.

Tek amacimiz milletimizin mutluluğu

Vatandaşların gösterdiği ilgiden mutluluk duyduğunu belirten Başkan Pınarbaşı, “Allah’ıma binlerce şükür bana böyle bir mutluluğu yaşattığı için. Hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda bizim tek amacımız milletimizin mutluluğu. Biz bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik, sözünü verdiğimiz her şeyi de yerine getirdik” diye konuştu.