Başkan Çalışkan: “1 Kasım’da halkımız yeniden güven ve istikrardan yana tercihini yaptı. Biz yerel yöneticiler olarak da durmak yok, hizmete devam diyoruz. Karamanımıza daha büyük bir heyecanla hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi. 

Karaman Belediyesi'nin gerçekleştirmiş olduğu yatırım ve hizmetlerle, belediyecilik anlamında Karaman, en parlak dönemlerinden birini yaşıyor. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan şu değerlendirmelerde bulundu:  “Göreve geldiğimiz günden bu yana, merkezi yönetimin, hükümetimizin de büyük desteğini alarak, Karaman'da çok önemli proje ve yatırımları bir bir hayata geçirmeye devam ediyoruz. Alt ve üst yapı çalışmalarımızla, sürekli gelişen ve büyüyen şehrimizin ihtiyaçlarını karşılayamaz hale gelen bütün fiziki yapıyı temelden ele alarak önümüzdeki 50 - 100 yıl hiçbir sıkıntı çekmeyecek şekilde yeniden düzenliyoruz. Piri Reis Vadisi, Kent Meydanı Projesi, Yeni Stadyum Projesi gibi dev projelerle marka şehir olma yolunda büyük adımlar atıyoruz. Tüm bunların yanı sıra, vatandaşlarımızla sürekli iç içe olarak, onların beklentilerine ve ihtiyaçlarına hızlı çözümler sunma gayretindeyiz. Toplumumuzu oluşturan, sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla, esnaflarımızla sürekli istişare içerisinde katılımcı bir yönetim anlayışını benimseyerek, şehrimizin geleceğine yön veriyoruz.

1 Kasım seçimlerinde halkımızın tercihini yeniden güven ve istikrardan yana kullanmış olması, ülkemiz geleceği adına son derece önemli ve olumlu bir durumdur. Bizler yerel yönetimler olarak, ülke gündemindeki gelişmeler ne olursa olsun, asla kesintiye ve aksaklığa uğratmadığımız hizmetlerimize, daha büyük bir aşk ve heyecanla devam edeceğiz. Halka hizmet Hakk'a hizmet inancıyla ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Hizmet yolunda bizlerden desteğini esirgemeyen başta vatandaşlarımız olmak üzere, emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyor, Durmak Yok, Hizmete Devam diyoruz."