Karaman Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde alt yapı çalışmalarının tamamlandığı yollarda asfaltlama çalışmalarına başladı.

Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Hürriyet Mahallesi'nde geniş kapsamlı asfaltlama çalışmaları yürütüyor. Prof. Dr. Ahmet Zeki Velidi Togan Bulvarı ve ara sokaklarda sıcak asfalt serimi yapılıyor. Ayrıca ara sokaklarda kaldırım yapım çalışmaları sürdürülüyor. Doğalgaza kavuşan mahalle sakinleri, hemen ardından başlatılan asfaltlama ve kaldırım düzenleme çalışmalarından dolayı son derece memnun.

Karaman genelinde asfaltlama ve kaldırım çalışmalarının mevsim şartları elverdikçe aralıksız süreceğini söyleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan; "Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda hiç vakit kaybetmeden asfaltlama ve kaldırım çalışmalarına başlıyoruz. Ekiplerimiz son derece hızlı bir şekilde çalışmalarını yürütüyorlar. Bu çalışmalar esnasında anlayışlı ve sabırlı olmalarından dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Her şey daha yaşanabilir bir Karaman için" dedi.