Sonbaharda ayrı bir güzelliğe bürünen Küre Dağları Milli Parkı, doğal yapısı, vadileri, akarsuları ve derin ormanlarıyla fotoğraf tutkunlarına her mevsim eşsiz bir görsel şölen sunuyor.

Doğa tutkunlarına, Kanyonları, mağaraları ve şelaleleri ile etkileyici bir manzara sergileyen Küre Dağları Milli Parkı, sunduğu renk cümbüşü ile fotoğraf tutkunları için bulunmaz fırsat.

Eşsiz doğasıyla renk şöleninin yaşandığı Bartın’daki doğal güzellikler ve yaban hayatı fotoğraf tutkunları için her mevsim ayrı güzellikler sunuyor.

Küre Dağları’nın kendine özgü doğal yapısı, vadileri, akarsuları ve derin ormanlarıyla ziyaretçilerine her mevsim eşsiz bir görsel şölen sunduğunu ifade eden Bartınlı Fotoğrafçı Murat Toprak, "Tüm bunların yanında milli parkta ve çevresinde barınan yaban hayatı hem fotoğraf meraklılarına hem de doğa sevdalılarına gözlem için fırsatlar sunuyor. Çoğu zaman sisle kaplanan doğa, yağmurla birlikte seyrine doyum olmayan güzellikleri beraberinde getiriyor. Tüm bu güzellikleri görmek ve yaşamak isteyen fotoğraf tutkunlarını Bartın’a davet ediyoruz” dedi.