Orman Genel Müdürlüğü ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan protokol kapsamında Kahramanmaraş Şerefoğlu’nda 30 bin adet fıstıkçam fidanı toprakla buluştu.

Orman Genel Müdürlüğü ve Türk Hava Yolları arasında imzalanan Ağaçlandırma Protokolü kapsamında Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Şerefoğlu Mahallesi sınırlarında 30 bin adet fıstıkçamı fidanı toprakla buluşturuldu. Bölge Müdürlüğünün 2014 yılı ağaçlandırma programında yer alan 500 hektarlık ağaçlandırma sahası içerisinde yer alan bu alana Türk Hava Yolları ile yolculuk yapan 0-2 yaş grubu her çocuk için bir fidan dikildi.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mehmet Sabuncu, yaptığı açıklamada, “Orman Genel Müdürlüğü ile Türk Hava Yolları arasında imzalanan protokol kapsamında bugün Şerefoğlu Mahallesinde 30 bin adet fıstıkçamı fidanını toprakla buluşturuyoruz. THY, Türkiye’nin çeşitle yerlerinden uçuş yapan 0-2 yaş arasındaki çocuklarımızı baz alınarak bir sosyal sorumluluk projesi geliştirildi. Uçuş yapan 1 milyon çocuk adına fidan dikimi planlandı. Bu fidanlar ve çocuklar birlikte büyüyecek. ve bu fidanlar bu çocuklar için büyüyecekler” dedi.