Çorum’un Sungurlu ilçesi Müftüsü İdris Özarslan, Sungurlu vaizi Ramazan Şen ile birlikte Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret ederek, Altınoğlu ve Murat Camii’nin tuvaletlerinin bakım ve onarımını yaptıkları için teşekkür etti.

Ziyarette Sungurlu Müftüsü İdris Özarslan, “Sungurlu ilçesinde bulunan ve bizim sorumluluğumuzda olan Altınoğlu ve Murat Camii tuvaletlerinin çok bakımsız olması dolaysıyla, camii hocalarımızın sizlere cami tuvaletlerinin yenilenmesi ile ilgili talepleri olmuş. Sungurlu Belediye Başkanı olarak şahsınız en kısa zamanda ilçemizde bulunan iki caminin tuvaletini de en güzel şekilde yaptırmanızdan dolayı sizlere teşekkür ziyaretine geldik. Sizlerden Allah razı olsun” dedi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ise, "Eski ve bakımsız olan cami tuvaletleri Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilenerek daha kullanışlı hale getirildi" diye konuştu.

Tuvaletler yapılırken engelliler içinde özel tuvalet ile camii cemaatiyle birlikte yerli, yabancı herkese hitap edecek şekilde restore edildi diyen başkan Şahiner, "Temel ihtiyaçların giderildiği bu yapılar genellikle ilçe merkezlerinde bulunuyor. Bu bakımdan modern, sağlıklı ve temiz olmaları lazım. Hocalarımızın talepleri üzerine Belediye olarak tuvaletlerin bakımsız ve yetersiz olduğunu tespit edip harekete geçtik. Eski tuvaletler yenilendi. Bizler Belediye olarak sorumluluklarımızı biliyor ve o doğrultuda çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Zira yapmak bizden korumak hemşerilerimizdendir" ifadelerini kullandı.