Çorum Ticaret Borsası Başkanı Ali Bektaş Ticaret Borsasının ilk başkanı iş adamı Uğur Barlık’ı ziyaret etti.

Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Seçgel ve Ticaret Borsası Genel Sekreteri Funda Ertekin’in hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Ali Bektaş, Barlık ile görüş alış verişinde bulunarak, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İşadamı Barlık’ın Çorum’da Ticaret Borsasının kurulmasında büyük katkılarının olduğunu belirten Bektaş, “Sayın Uğur Barlık, Borsamızın ilk başkanı, aynı zamanda temellerini atan kişidir. Borsamızın kuruluşundan bugüne kadar görev yapan tüm Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarımız yaptıkları çalışmalarla Borsamızın daha ileriye götürmüştür. Biz de devraldığımız bu hizmet bayrağını daha ileri taşıyacağız” dedi.

Barlık’ın Çorum ekonomisine yön veren işadamlarından biri olduğunu vurgulayan Bektaş, “Çorum sanayisi son yıllarda büyük bir atılım yakalamıştır. Bunda iş adamlarımızın büyük gayreti vardır. Çorumlu iş adamlarımız doğup büyüdüğü topraklara olan borcunu memleketine yatırım yaparak yerine getirmektedir. Değerli işadamımız Uğur Barlık da her alanda olduğu gibi un sektöründe de büyük yatırımlara imza atmıştır. Türkiye ve dünyanın dört bir yanında anahtar teslimi fabrikalar inşa eden Uğur Grup yatırımlarıyla hem yerli sanayinin gelişmesine katkıda bulunmuş, hem de bu sektördeki işadamlarının rekabet gücünün artmasında büyük rol oynamıştır. Bu sayede Türkiye un ihracatında dünya çapında söz sahibi bir konuma gelmiştir. Bunda Sayın Barlık’ın katkıları da göz ardı edilemez. Artık Uğur Grup hem ülkemizde hem de yurtdışında marka haline gelmiştir.” dedi.

İşadamı Uğur Barlık da, borsa yöneticilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bektaş ve beraberindekilere teşekkür etti.