AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Dodurga Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin birlikte hayata geçirmeyi planladığı toplu konut projesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan, Dodurga Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mustafa Aydın ile görüşerek toplu konut projesi hakkında görüş alışverişinde bulundu.

TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu anket çalışması başlatıldığını açıklayan Ceylan, şuanda 150’inin üzerinde belediyeye talep iletildiğini, kaymakamlık tarafından da lojman talebinde bulunulduğunu belirtti.

Dodurga Belediyesi’ninde projenin hayata geçirileceği bölge noktasında arayışlarının devam ettiğini dile getiren Ceylan, Dodurga Belediyesi’nin konut yapılacak araziyi tespit ettikten sonra arsayı TOKİ’ye devredeceğini dile getirdi.

Alaca ve Osmancık’ın ardından Dodurga’ya da prestijli bir konut projesi kazandıracaklarını anlatan Ceylan, “Dodurga belediyemiz ve milletvekilimiz Cahit Bağcı’nın gayretleri en kısa sürede Dodurga ilçemiz de toplu konut projesi ile tanışacak. Belediye başkanımız Mustafa Aydın’ın geçmişten gelen tecrübeleriyle yeni dönemde de daha güzel çalışmalar yapacağına inanıyoruz. Parti teşkilatları ve milletvekillerimizle başkanımıza her türlü desteği vereceğiz” diye konuştu.