İskilipli genç İstanbul’da tanıştığı Filipinli Gloria Dulay Junio ile evlendi. Filipin’den gelen Junio çok mutlu olduğunu söyledi. 1 yıl önce İskilipli Mehmet Karabulut(32) ile Filipinli Gloria Dulay Junio’nun ortak arkadaşlarının İstanbul’daki doğum gününde başlayan aşkları evlilikle noktalandı.

Çiçeği burnunda damat Mehmet Karabulut, Junio ile nasıl tanıştıklarını şöyle anlattı; “İstanbul’da bir arkadaşımın doğum günü vardı. Gloria’yı ilk orada gördüm ve hoşlandım. Daha sonra doğum günü arkadaşıma Gloria’dan hoşlandığımı söylemesini istedim. Gloria teklifimi ilk önce kabul etmedi. Ancak 1 ay sonra benimle konuşmak istediğini arkadaşıma söylemiş. Daha sonra Gloria ile 1 yıl görüştük ve bugünde nikahlandık”

TESADÜFÜ NİKAH GÜNÜ FARKETTİLER

Karabulut ve Junio çifti nikahtan sonra sürpriz bir tesadüfün farkına vardılar. Junio ile tam bir yıl önce görüşmeye başladıklarını ifade eden İskilipli damat Karabulut, “Nikah kıydığımız gün tanışma yıldönümümüzmüş. İkimizde bu tarihe hiç dikkat etmedik. Bu tesadüf nikahımızı kıydıktan 1 gün sonra Junio’nun dikkati ile ortaya çıktı” dedi.

AİLESİ FİLİPİNLİ GELİNE iİLK ÖNCE KARŞI ÇIKMIŞ

Filipinli gelin Junio’dan ailesine ilk bahsettiğinde tepki ile karşılaştığını söyleyen damat Karabulut, bu evlilik için büyük mücadele verdiğini söyledi.

Junio’nun müslüman olduğunu ve iyi derecede Türkçe bildiğini belirten Karabulut, “Ailem ilk zamanlarda evliliğe sıcak bakmadı. Junio ile tanıştıktan sonra kararları değişti. Junio ailemle çok iyi ilişki kurdu ve onların gönlünü kazanmayı başardı” şeklinde konuştu.

İskilip’in Kutluözü Köyü’nden olduğunu aktaran damat Karabulut, 15 yıl önce İskilip’ten ayrıldığını,

söyledi.

Turizm ve Otelcilik mesleği ile uğraştığını, Eşi Junio’da turizmci olduğunu aktaran Karabulut, işi gereği İstanbul’da kalacağını söyledi. .

İskilip’in Filipinli gelini Junio ise “İskilip’i çok sevdim. Hep Allah’a dua etmiştim iyi bir insan karşıma çıkarması ve onunla evlenmem için. Dualarım kabul oldu. Çok mutluyum” dedi.