Çorum’un Sungurlu Belediyesi, Altunoğlu Camii’nin ardından şimdide Çankırı Caddesi eski sanayi mevkisinde bulunan Murat Camii’nin tuvaletlerini yenilendi.

Konuyla ilgili ir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, "Eski ve bakımsız olan cami tuvaletleri Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenilenerek daha kullanışlı hale getirildi" dedi.

Tuvaletler yapılırken engelliler içinde özel tuvalet ile camii cemaatiyle birlikte yerli, yabancı herkese hitap edecek şekilde restore edildi diyen başkan Şahiner, "Temel ihtiyaçların giderildiği bu yapılar genellikle ilçe merkezlerinde bulunuyor. Bu bakımdan modern, sağlıklı ve temiz olmaları lazım. Belediye olarak tuvaletlerin bakımsız ve yetersiz olduğunu tespit edip harekete geçtik. Eski tuvaletler yenilendi. Bizler Belediye olarak sorumluluklarımızı biliyor ve o doğrultuda çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan da bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Zira yapmak bizden korumak hemşerilerimizdendir" ifadelerini kullandı.