Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrencileri, yapılan seçim ile kendilerini temsil edecek öğrenci temsilcilerini belirlediler.

Öğrenci temsilcilerinin, öğrencilerin eğitim, sağlık, spor, kültürel ihtiyaçlarının karşılaması ve geliştirilmesinde haklarını gözetmek, okul yönetimi ile öğrenciler arasında etkin bir iletişim kurarak öğrencilerin beklenti ve isteklerini yönetime iletmek, öğrencilerin eğitim öğretim konusunda kararları aktif katılımlarını sağlamak gibi görevleri bulunuyor.

Oldukça çekişmeli geçen seçimlerin sonucunda önce Program temsilcileri, sonrasında Sungurlu Meslek Yüksekokulu öğrenci temsilcisi seçildi.

Seçim Sonuçlarına göre, Bilgisayar Programcılığı Programı’na Oğuz Kocamanoğlu, İşletme Yönetimi Programı’na Onur Öksüz, Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı’na Bahri Yerli, Çocuk Gelişimi Programı’na Ümmügülsüm Galedepe, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı’na Berkan Seferoğlu ve Dış Ticaret Programı’na Ferhat Yıldırım öğrenci temsilcisi seçildi. En son yapılan seçimlerde ise Sungurlu MYO temsilciliği görevine Oğuz Kocamanoğlu seçildi.

Seçimler sonrasında temsilciler ile bir araya gelen Sungurlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, demokratik bir ortamda titizlikle seçimlerin yapıldığını belirterek, seçilen temsilcileri tebrik etti.

Yrd. Doç. Dr. Kubilay Karacif, Üniversitemizin ve Sungurlu MYO’nun başarısı için hep birlikte çalışacaklarını, bu konuda temsilcilerin, öğrencilerle ve yönetimle iletişiminin iyi olması gerektiğini, nitelikli eğitim öğretim ve diğer sosyal- mesleki aktiviteler için öğrencilerin görüş ve katkılarının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, temsilcilere başarılar diledi.