Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında hazırlanan "Gelecek Çocuklarla Şenlenecek" faaliyetlerinden biri olan Polise Genç Bakış konulu Resim ve Şiir yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

Sungurlu ilçe Emniyet Müdürlüğündeki yapılan ödül törenine dereceye giren öğrenciler, öğrenci velileri ve öğretmenler katıldı.

Sungurlu Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği memurlarının da hazır bulunduğu törende birincilere Bisiklet, ikincilere Fotoğraf Makinesi, üçüncülere ise Kol Saati olmak üzere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Ödül töreninde Polis ablaları ve ağabeyleri ödül kazanan öğrencilerle sohbet ederek konu ile ilgili yarışmaya katıldıkları resmi yaparken, şiiri okurken neler hissettiklerini ve polisin kendileri için neler ifade ettiği sorusununa yönelik duygularını anlattılar. Her hallerinden çok heyecanlı görünen öğrenciler kendi gözlerindeki polisi tasvir ederek anlattılar.