Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanlığı görevine Aydoğan Köyü eski muhtarı Cengiz Yetişoğlu atandı.

Mazbatasını alan Yetişoğlu, "18 Ağustos 2013’te Genel Başkan Ahmet Eyüp Özgüç liderliğinde, “Türkiye’yi yeniden kuracağız” sloganıyla yola çıkarak Türk Siyaset Tarihi’ndeki yerini alan Turk Parti’nin başlattığı iktidar yürüyüşü 1. yılını doldurdu" dedi.

Partinin vizyonunu açıklayan Yetişoğlu, her Türk vatandaşının kendisini bu ülkenin bir paydaşı olarak gördüğü yeni bir ulusal yaklaşım, yeni bir sivil toplum anlayışı, yeni ve adil bir sosyal düzen, herkese eşit davranılan ve herkesin sorumlu davrandığı bir ülke için değişim olduğunu belirterek, "Yeni bir Türkiye Medeniyeti kurmak yolunda emin adımlarla yürüyen değişimin partisi Turk Parti, bu değişimi; değerlerimizi ve hayallerimizi unutmak için değil onları gerçekleştirmek için istiyor. Kimliğimizi, kültürümüzü ve tarihimizi unutmak için değil onlara bağlı kalmak için istiyor" dedi.

Yetişoğlu, "Turk Parti, sadece değişime söz vermiyor. Bu değişimi Türk halkıyla birlikte başaracağına söz veriyor. Çünkü Turk Parti kadroları biliyor ki gelecek, bu milletin mensubu her bir bireyin avuçları arasındadır. Türk milletinin değerlerini çatıştıran değil, buluşturan, barıştıran ve geliştiren bir siyasi hareket olan Turk Parti, Türkiye’nin eski değerlerini, yeni bir Türkiye güveni ile yoğurarak milletimizin zengin karakterini ortaya çıkaracak. Bizler Türkiye hayalimizi gerçekleştirmek için kendimize güveniyoruz. Değerlerimize güveniyoruz. Ülkemize güveniyoruz ve artık bu haksız, hukuksuz, adaletsiz, çağdışı ve eskimiş düzeni istemiyoruz. Türkiye’ye yepyeni, çağdaş ve insancıl bir düzen öneriyoruz. Bir yıl önce bu inançla Türkiye’yi yeniden kurmak için çıktığımız yolda emin adımlarla ilerleteceğiz" dedi.

Yetişoğlu başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu; "İmran Yalçınkaya, Arap Çataroğlu, Zeynal Özeltural, Hasan Hüseyin Anaçoğlu, Özcan Aralıoğlu, Ümit Aşanoğlu, Ali İhsan Cılvarlıoğlu"