Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Acıpayam Şoförler Odası Başkanı Fahrettin Afşar’ı ve AYDEM Genel Müdürü Mesut Güzel’i makamında ziyaret etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ilk olarak Acıpayam Şoförler Odası Başkanı Fahrettin Afşar’ı makamında ziyaret etti. Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın ziyaretine Fen İşleri yetkilileri de katıldı. Mesleğin zorlukları ve çözüm konuları hakkında fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Başkan Şevkan, oda yetkililerine başarılar diledi.

Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan daha sonra elektrik dağıtım şirketi AYDEM’i ziyaret etti. Şevkan, ilçeye 2014 yılında yaptıkları yatırımlar nedeniyle AYDEM Genel Müdürü Mesut Güzel ve İl Müdürü İsmail Topkara’ya teşekkür etti. Şevkan, "İlçemizin modern ve güzel bir çehreye kavuşmasına yönelik Cumhuriyet Caddesi ve hastane çevresindeki çalışmalarımıza, AYDEM de havai elektrik hatlarını yer altına alarak, ayrıca ilçemiz cadde ve sokak aydınlatmalarını arttırarak katkıda bulundu. AYDEM Genel Müdürü Mesut Güzel ve İl Müdürü İsmail Topkara nezdinde tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.