AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Bir süre önce gerçekleştirilen AK Parti Merkezefendi İlçe Kongresi’nin ardından göreve gelen Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, yeni ekipleri ile Başkan Zolan’a ziyarette bulunmak istediklerini kaydetti. Güngör, "İnşallah yeni ekibimiz hayırlı olur. Gördüğünüz gibi hepsi pırıl pırıl sizin gibi güler yüzlü insanlar" diye konuştu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Öncelikle yeni göreviniz hayırlı olsun. Allah başarılı hizmetler yapmayı nasip etsin" dedi. Bu makam ve mevkilerin milletin olduğuna işaret eden Başkan Zolan, "Milletin menfaati neyse gençlerimizin ve çocuklarımızın menfaati neyse onun için çalışacağız. Bunların örneklerini de geçmişte çok gösterdik” diye konuştu.