Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, okul yönetimi, veliler, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir ve Abdullah Sevinçli ile birlikte Cafer Sadık Abalıoğlu Ortaokulu’nda düzenlenen programa katıldı. Toplantıya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Anafartalar Mahalle Muhtarı Ekrem Demir, Okul Müdürü Hasan Hüseyin Hançar, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı. Programda, okul aile birliğinin yeni yönetimi de belirlendi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin toplantıda yaptığı konuşmada, belediye denilince alt yapı ve üst yapı gibi çalışmaların akla geldiğini belirterek, "Belediyeler, bunlara ek olarak eğitime de gerekli desteği vermelidir. Eğitim bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Geleceğimiz olan çocuklar ve onları geleceğe hazırlayan öğretmenlerin sağlıklı ortamda çalışmaları gerektiğine inanıyoruz" dedi.

Cafer Sadık Abalıoğlu Ortaokulu’na peyzaj ve çevre düzenlemesi ile güvenliğin artırılması amacıyla duvar üzerine tel örgü yaptıklarını söyleyen Başkan Gürlesin, eğitime desteklerinin devam edeceğini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Başkan Gürlesin’e eğitme verdiği desteklerden dolayı plaket takdim ederken, programın ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek talepleri dinleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, öğretmenlik mesleğinin önemini vurguladı. Başkan Gürlesin, "Sizler kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz sizlerin ellerinde şekilleniyor. Bizler de aydınlık yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız ve değerli öğretmenlerimizin beklentilerini karşılamakla yükümlüyüz. Bu vesileyle yaklaşan Öğretmenler Günü’nüzü de kutluyorum" şeklinde konuştu.