Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Bayramyeri’ndeki bilgilendirme ofisinde vatandaşlarla buluşarak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve yeni anayasayı anlattı.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, her gün Bayramyeri’nde vatandaşlarla bir araya geliyor. Bayramyeri’ndeki bilgilendirme merkezinde Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve yeni anayasa konusunda bilgilendirme yapan Subaşıoğlu, 16 Nisan’daki referandum öncesi vatandaşların aklındaki soru işaretlerini yanıtlıyor. Bilgilendirme merkezine de vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Subaşıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin Türkiye’nin önünü açacağının altını çizdi.

Subaşıoğlu, “Her gün Bayramyeri’ndeki bilgilendirme ofisindeyiz. Burada 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Hem vatandaşlarımızın aklına takılan soruları yanıtlıyoruz, hem de hasbihal etmiş oluyoruz. Biz güçlü bir Türkiye istiyoruz. Bir daha koalisyonlarla yönetilmeyen, çok daha güçlü bir Türkiye’nin derdindeyiz. Ülkemize, milletimize faydalı olacağına inandığımız bu sistem için neden ‘Evet’ denmesi gerektiğini anlatıyoruz. Merak eden tüm vatandaşlarımızı buraya davet ediyorum” dedi.