Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. B

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Zolan mesajında, öğretmenlerin yetiştirdiği öğrenciler ile ülke geleceğinde iz bırakan isimsiz kahramanlar olduğunu bildirerek, "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmen unvanı ile Millet Mekteplerinin temelini attığı 24 Kasım aynı zamanda Türk milletinin muasır medeniyet seviyesine yükselme hedefinin başlangıç tarihidir" dedi. Bir ülkenin ancak kültür, bilgi ve eğitim donanımlı nesillerle gelecekte var olabileceğine vurgu yapan Başkan Zolan, "Düşünebilen, üretebilen, kendine güvenli ve başarılı bir toplumun temelinde öğretmenlerimizin imzası vardır. Öğretmenlerimiz ülke geleceğine yön verecek nesillerin yetişmesinde, kutsal bir vazifeye sahiptir" ifadelerini kullandı.

Türkiye’yi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için canla başla çalışan öğretmenlerin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Zolan mesajında şunları kaydetti:

"Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan öğretmenlerimize ise sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum."