Denizli Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin yorgunluğunu geleneksel yılsonu pikniğinde attı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgi Evi ve Kurs Merkezinin 10 farklı kurs merkezi öğrencisi ve öğretmenleri yılsonu pikniğinde bir araya geldi. Düzenlenen yıl sonu piknikte yaklaşık bin 500 öğrenci gönüllerince doyasıya eğlendi. Cankurtaran Mesireliğinde düzenlenen pikniğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, öğretmenler ve yaklaşık bin 500 öğrenci katıldı. Sabah kahvaltısı ile başlayan piknikte, animatörler eşliğinde eğlenen öğrencilere pamuk şeker ve dondurma ikram edildi. Canlı müzik ile dans eden ve şarkılar söyleyen öğrenciler geleneksel oyunlarla da stres attı.

Bilgi Evi ve Kurs Merkezlerinin 2016-2017 eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde geride bıraktığını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yıl boyunca çalışan sınavlar için yorulan emek veren öğrencilerimizin yılın yorgunluğunu atmaları için geleneksel hale getirdiğimiz pikniğimizi bu yılda yaptık. Geleceğimize yönelik projelerimizi sürdüreceğiz ve onları en iyi şekilde hayata hazırlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.